1. Ana Sayfa
  2. GENEL

Whatsapp Son Görülme Dondurma

Whatsapp Son Görülme Dondurma

Merhabalar, bugün sizlere whatsapp son gürülme sabitleme, son görülme dondurma nasıl yapılır bundan bahsedeceğim.

Whatsapp Son Görülme Sabitleme

Bu kelime en çok merak edilen konulardan birisi. Bunu düşünen kişiler ya eşinin dostunun mesajlarına cevap vermek istemeyen kişiler yada sevgilisini gece uyutup diğer kişiler ile konuşanlardır. Günümüz teknolojisinde olan WhatsApp kendi uygulamasında böyle bir özelliğe yer vermiyor ne yazıkki. Üzülmeyin her sorunun bir cevabı vardır.

Whatsapp Son görülme Gizleme vs Sabitleme

Bu iki kavram aslında başlıkta da olduğu gibi farklıdır. Bilmeyenler adına whatsapp son görülme gizleme kendi uygulaması üzerinden yapılabiliyor ama whatsapp son görülme dondurma ise 3. parti yazılımlar ile mümkündür. Yazımın devamında çözümünden de bahsedeceğim ve son görülmeniz sabit olacaktır.

Whatsapp Son Görülme Dondurma Programı

Evet sonunda gelebildik. Bu uygulama aslında whatsapp evet yanlış görmedin whatsapp. Ama orjinal whatsapp ile biraz daha farklı ve ayrıca daha gelişmişidir. Uygulamamızın ismi Whatsapp Plus. Sadece Android cihazlarda geçerlidir iphonede bulunmamaktadır. Google Play gibi marketlerde bulunmaz harici olarak yüklenilir. WhatsApp plus Hakkında daha detaylı bilgi için linke tıklaman yeterlidir.

Programı indirmek için yazının en altında linkten indirebilirsiniz. Programı indirdikten sonra Arayüz tamamen aynı sadece fazlası var.

  • Sağ Üst kısımdan Plus – GB ya da Yo Ayarlarına giriyoruz.
  • Gizlilik,
  • Son görülmeyi gizle.

Evet bu kadar. Ne zaman bu işlemi yaparsanız o saatin kaydını sabitliyor ve siz çevrim içi olsanız bile çevrim içi yazmıyor.

WhatsApp Plus İndir

WhatsApp Plus v10.00 Güncelleme (19 Temmuz 2020) ( İNDİR )

İlginizi Çekebilir

Yorum Yap