1. Ana Sayfa
  2. Sağlık

Thiocilline Krem Ne İşe Yarar

Thiocilline Krem Ne İşe Yarar

Bu içeriğimizde sizlere thiocilline krem ne işe yarar, thiocilline krem ne için kullanılır ve thiocilline krem sivilce geçirir mi bunun hakkında sizlere bilgi vereceğiz.

Thiocilline Krem Nedir?

Cilt üzerinde oluşan, cilt enfeksiyonlarını gidermek için üretilen antibiyotik bir kremdir. içeriğinde basitrasin ve neomisin sülfat sayesinde antibiyotik özelliğini kazanır. 5 g olan genellikle göz ve göz çevresinde enfeksiyonların giderilmesinde tercih edilir. 30 g seçeneği de bulunan bu krem ise deri yüzeyinde tercih edilmektedir. Mantar ve enfekte olmuş yaralar için tercih edilmekte. Ayrıca cildinizde var olan yaraların iyileşmesine de etkildir.

Thiocilline Yüze Sürülür Mü?

Pomad tüm deri yüzeyine sürülmeye uygundur. Ama içeriğindeki etken maddelerinin size karşı bir yan etkisi olduğunu gördüğünüzde doktorunuza danışmanızda fayda var. Bir içerik üreticisi olaraktan ben bu pomadı yüzüme sürüyorum. İlerleyen satırlarımda kullanım amacımı açıklayacağım.

Thiocilline Sivilceye İyi Gelir Mi?

Thiocilline krem kullanım amacı enfeksiyonları gidermek için olduğundan sivilce sorunlarınızda kullanabilirsiniz.

Thiocilline Krem Kullananlar

Thiocilline krem ile tanışmam çok farklı oldu. Bir gün grubun birisinde gezerken arkadaş bu kremi atmış ve yüzdeki kirleri temizlediğini iddia etmişti. Bende dayanamayıp o gün eczaneden aldım. Akşam uyumadan önce yüzüme sürdüm ve kremin etkisi ile yüzüm yağlı yağlı oldu. 20 dakika sonrasında peçete yardımı ile sildiğim zaman dediği kadar vardı. Yüzümüzü ne kadar yıkasak ta deri üzerindeki mikropları giderdi. O gün yüzümü yıkamadan uyudum ve sabah kalktığımda gözlerime inanamadım. Yüz rengim değişmiş bir canlılık gelmiş ve yüzümdeki sivilce lekeleri gitmiş tam bir bebek cildi gibi olmuştu. Gün içerisinde ev ortamında yüzünüzdeki parlaklık ve o yumuşaklık hissi kaybolmuyor. Merak eden arkadaşlar varsa krem yağlı bir yapıda ama cildimde yağ yapmadı, ama sizin cilt tipinizde ne gibi durumlar oluşabilir bilinmez. Bunun için doktorunuz tarafından bilgi almanızda fayda var. Artık hafta da en az 2 defa olmak kaydıyla yüzüme ince tabaka şeklinde sürüp uyuyorum. Cildim gün içinde parlak ve yumuşak oluyor.

Bu yazımızda sizlere Thiocilline krem nedir ve ne işe yarar hakkında konuştuk. Eğer kullanmak isteyen arkadaşlarımız varsa bir şans verebilirsiniz. Umarım yazımız sizler için faydalı içerik olmuştur. Başka bir yazıda görüşmek üzere.

İlginizi Çekebilir

Yorum Yap