1. Ana Sayfa
  2. Sağlık

Neutrogena Sivilce Karşıtı Yüz Temizleme Jeli Yorumları

Neutrogena Sivilce Karşıtı Yüz Temizleme Jeli Yorumları

Bu içeriğimizde sizlere Neutrogena Sivilce Karşıtı Yüz Temizleme Jeli yorumlarımı sizlerle paylaşmak istiyorum. Ürünü kullanmaya başlayalı 20 gün oluyor, evet içinizden diyenler olacaktır kısa sürede ne etkisini görüp bizimle paylaşıyorsun diye.

Evet haklısınız ama 20 gün içinde gözle görülür bir fark var. Ürünü bir alışveriş marketinden rastgele denemek için almıştım. Onlarca ürün kullandım sivilcelerim için, elbette diğerlerinin de faydası vardı.

Neutrogena Sivilce Karşıtı Yüz Temizleme Jeli Özellikleri

Ürünü ilk kullandığımda ilk başta portakal gibi koktuğunu hissettim, ürün tamamıyla mandalina yada portakal gibi kokuyor ama net kestiremedim :) Yüzümü biraz ıslattıktan sonra ılık suyla, Neutrogena Sivilce Karşıtı Yüz Temizleme Jelini 2 fıs elime sıktıktan sonra yüzüme dairesel şeklinde köpürttüm ve 2 dk sonrasında ılık su ile kuruladım. Yüzümü havluyla kuruttuktan sonra, yüzümün pamuksu bir şekilde yumuşadığını hissettim ve yüzüm canlandığını da fark ettim.

Neutrogena Sivilce Karşıtı Yüz Temizleme Jeli Kullananlar

Neutrogena Sivilce Karşıtı Yüz Temizleme Jelini günde 2 defa kullanıyorum sabah ve akşam olmak üzere, 1 haftalık kullanım sürecinde siyah noktalarımın azaldığını ve yüzümde sivilcelerin yok olduğunu fark ettim. Neutrogena Sivilce Karşıtı Yüz Temizleme Jeli aynı zamanda deride bulunan fazla yağı atıyor sivilcelerin önüne geçiyor, derinlemesine etki yaparak lekelerinde biraz azaldığını hissettim.

Ürünü kullanırken gün içerisinde yüz toniği ve kurumayı engellemek amaçlı krem kullanıyorum ve cildimin tahriş olmasını da engellemiş oluyorum.

Ürün hakkında kısa ve özet bir şekilde tekrar geçmek istersem ürün sivilcelerin azalmasında faydası var. Cilt üzerinde bulunan fazla yağı atmaktadır. Erkek olarak bu ürünü kullanıyorum ve oldukça memnunum. Kullanılmasında bence fayda var.

Sizler bu ürün hakkında neler düşünüyorsunuz bizimle yorum kısmında düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

İlginizi Çekebilir

Yorum Yap