1. Ana Sayfa
  2. Sosyal Medya

Mesaja Görüldü Atmak (Mesajına Görüldü attıysa Ne yapmak Lazım)

Mesaja Görüldü Atmak (Mesajına Görüldü attıysa Ne yapmak Lazım)

Sosyal Medyanın en büyük sıkıntılardan birisi olan görüldü sorunu için ne yapabiliriz gelin sizinle düşüncelerimizi paylaşalım. Mesaja Görüldü Atmak (Mesajına Görüldü attıysa Ne yapmak Lazım) makalemiz sizinle.

Mesajıma Görüldü Attı

Yeni Tanıştığınız Birisi Görüldü Attıysa: Sosyal medya da yeni bir kişi ile takipleşmeye başladığınızda ve kısa süre içerisinde siz ona karşı bir mesaj atıp görüldü yediyseniz bu çok normal. Çünkü o sizi tanımıyor, hayat yaşantınızı bilmiyor. Yeni takipleştiğin bir kişiye mesaj atmadan önce o kişi hakkında veriler topla ve öyle yaz. Ama ben yok kardeşim bekleyemedim hemen yazdım ve görüldü yedim diyorsan. En doğru karar ona mesaj atmamak bir daha. Bu durum sizi küçük duruma düşürür ve gururunuzu yerlere serersiniz. Kısa bir süre içinde size eğer yine dönmediyse mesajı geri çekin. Belki müsait değildir ya da başka bir sebepten dolayı yazamamış olabilir.

gorultuatmakdusuncemvar.com

Görüldü Yedim Ne Yapmalıyım?

Diğer bir taktik ise eğer o kişi ile konuşmam lazım iki kelam laf edeceğim diyorsan çok nadir bulabileceğin bir cümleden bahsedeceğim. Eğer bir kişiye önceden yavşayıp saçma kelimeler kullanmadıysan işe yarar. Mesaj attığımız kişinin ismi Merve olsun. Ona diyoruz ki Merve görüldü attın ama sana bir şey demem lazımdı deyip gönderiyoruz. Bu mesajı gördüğü zaman iki etmen onu harekete geçirecektir. Bir ismi. Bir kişiye ismi ile hitap edildiği zaman o kişiyi değerli hissettirir ve onu kendisi olduğunu hissettirir. Diğer bir sihirli madde ise o kişide merak uyandırırsınız. Emin olun sevgilisi yoksa %70 oranında size dönüş sağlayacaktır. Peki burada siz artık o kişiye görüldü mü atarsanız yoksa o kişinin sevdiği yada yaptığı işi mi sorarsınız size kalmış artık. Ben olsam öğrenci ise sizin okulda şu öğretmen vardır nasıl birisi diye soracaktım de oradan konuya gir ve uzatma. Aradan birkaç gün sonra da aynı branşta olan bir öğretmen varsa onu sor. Size merakını yenik düşecek ve neden sorduğunu soracaktır.

Görüldü Atana Ne Yazılır?

Eğer yine görüldü yediysen geçmiş olsun bir daha yazmamanı öneririm. O kişinin yerinde sizde olabilirsiniz. Bir kişi size karşı durmadan rahatsızlık verse antipati duygusu gerçekleşir. Sizler bu konu hakkında düşünceleriniz nelerdir bir kişi size görüldü attığı zaman sizin hamleniz neler oluyor bizimle yorum kısmında paylaşırsanız diğer arkadaşlarımızda faydalanabilir. Bir başka içerikte görüşmek üzere hoşça kal.

İlginizi Çekebilir

Yorum Yap